GHB en Ketamine Test

Voor wat betreft het testen (in speeksel of urine) op de populaire "party-drugs" Ketamine en GHB bestaan nogal wat misverstanden.

Wat is GHB:

GHB is regelmatig in het nieuws. Omdat er mensen met een GHB-vergiftiging in het ziekenhuis belanden,
of omdat GHB als bedwelmmiddel gebruikt zou zijn om seks af te dwingen. In het uitgaansleven is GHB een populaire drug aan het worden. GHB is echter een zeer gevaarlijke drug. De grens tussen prettig gebruik en COMA is erg klein. Iets teveel en het lichaam reageert direct zeer heftig. GHB, dat staat voor Gamma Hydroxy Butyrate, is namelijk van oorsprong een narcose middel.

Vooral de combinatie van GHB en alcohol maakt dat er veel problemen zijn door het gebruik van GHB.

Testen op GHB:

 


GHB-Check - Eerste urine test op GHB in Nederland


Het is nu mogelijk om GHB in urine aan te tonen. De eerste GHB test in urine is inmiddels beschikbaar. Voor meer informatie over GHB testen in urine kunt u terecht op:
www.ghb-check.nl

Daar kunt u informatie vinden over GHB, over de test op GHB en ook de testen bestellen.

Wat is Ketamine:

Ketamine is net als GHB een narcose middel. Ketamine wordt populairder als party drug. Ketamine is er in poedervorm en als vloeistof. Ketamine is een levensgevaarlijke drug. Net als bij GHB kan een te hoge dosering direct ernstige gevolgen hebben. Er kan een levensbedreigende situatie ontstaan en de gebruiker kan in een coma terecht komen.

Testen op Ketamine in urine:

Ook het gebruik van Ketamine is via een urine test aantoonbaar. De test is in staat om tot 48 uur na het gebruik van Ketamine dit aan te tonen in de urine.
Ketamine testen (urine drugstesten) kunt u eenvoudig online bestellen via Testjezelf.nu