Drugstest in Haar

Uniek in Nederland en België en verkrijgbaar vanaf april 2011: Drugstest in haar.

Via deze test is het voor het eerst mogelijk om ook als particulier te testen op drugsgebruik waarbij haren worden getest.

In haar is drugs nog zeer lang aantoonbaar waarbij het ook mogelijk is om de hoeveelheid gebruikte drugs te testen.

Hoe werkt de haar test op drugs?

De test is te bestellen via www.testjezelf.nu

Na het bestellen van de test ontvangt u een set waarmee u eenvoudig en op de juiste manier enkele haren kunt verzamelen.
Met behulp van de bijgesloten instructie en folie kunt u enkele haren verzamelen en in de retour envelop stoppen.
U ontvangt een unieke code waarmee u later de uitslag kunt opvragen.

Nadat de haren door ons zijn ontvangen worden ze geanalyseerd door een forensisch laboratorium (CLIA en CAP geacrediteerd, ISO gecertificeerd waarbij gebruik wordt gemaakt van een professionele GC/MS bepaling).

Via uw unieke inlog code kunt u dan de uitslag van de test opvragen.

Wat kan ik verwachten van de uitslag?

De haar test op drugs laat u zien welke drugs er zijn gebruikt (amfetamine, metamfetamine, xtc, cocaïne, opiaten, codeïne, morfine, pcp, marihuana, wiet).
Uniek is dat u ook de hoeveelheid gebruikte drugs te zien krijgt. Dit is met geen enkele test in urine of speeksel mogelijk.

Is dit betrouwbaar?

Het laboratorium dat de testen uitvoert heeft dit al meer dan 1.5 miljoen testen op haar uitgevoerd (professionele en particuliere klanten) en voldoet aan alle strikte voorwaarden.

Wat kost een drugs haartest?

De haartest kan worden aangevraagd voor slechts € 149,95. Deze prijs is inclusief de verzending naar de verkoper en inclusief transport naar de Verenigde Staten waar het haar wordt geanalyseerd.

Wat is het voordeel van een haartest ten opzichte van een urine of speeksel test?

Haar groeit gemiddeld 1,3 cm per maand. Ieder haarzakje heeft zijn eigen bloedtoevoer wat ervoor zorgt dat de haar kan groeien. Als er drugs wordt gebruikt, wordt dit opgenomen in de bloedsomloop. Als de haar groeit, neemt het drugs uit het bloed op via het haarzakje. De drug kan bijna permanent in de haar aanwezig blijven. Bij een lengte van enkele centimeters kan er al drugsgebruik van 3 maanden terug worden aangetoond.

Vergeleken met de meer traditionele methoden om drugsgebruik aan te tonen (urine en speeksel) kan drugsgebruik in haar veel langer worden aangetoond. Met uitzondering van marihuana, zijn de meeste drugs na een aantal dagen niet meer in urine of speeksel aan te tonen. Een urinetest zal na maximaal een week negatief zijn op vrijwel alle drugs. Bij een haartest is de enige beperking de lengte van de haar. Bij een haar van 4,5 cm is drugsgebruik aan te tonen tot 90 dagen geleden. Hoe langer de haar, des te langer terug kan er drugsgebruik worden aangetoond.

Indien er geen hoofdhaar beschikbaar is, kan er ook voor worden gekozen om lichaamsbeharing te gebruiken. Bleekmiddelen, shampoos of externe factoren hebben geen invloed op de test.

Waar kan ik meer informatie verkrijgen over deze test?

Neem hiervoor contact op met de exclusieve distributeur van deze test: Testjezelf.nu BV